Kontakt

Vi finns på Norra Hisingen mellan Göteborg och Kungälv.
Har ni hittat en skadad fågel från någon annan del av Sverige, klicka på länken nedan för att hitta en viltrehabiliterare närmare er.
Katastrofhjälp Fåglar och Vilt

Pga. att vår ekonomiska situation är begränsad har vi inte möjlighet att hämta skadade fåglar på plats. Det är endast i undantagsfall transport kan ordnas då vi har ett nät av frivilliga som ibland kan hjälpa till att köra. Detta är ingenting vi förbinder oss till eftersom det kan vara svårt få tag på någon som kan köra ut fågeln till oss. Har du möjlighet att köra eller transportera fågeln ut till oss är vi därför mycket tacksamma.

Om ej akut , mejla din fråga till fagelcentralen@animalshope.com, så svarar vi så fort vi kan.

Vid akuta frågor nås vi på telefon. På telefonnummer 0303-16501, svarar vi i mån av tid mellan 9.00 - 18.00 (alla dagar).
(Obs! Ring oss hellre om det gäller skadade fåglar)

Besöksadress:
Fågelcentralen
Tullare Hög 50
442 90 Kungälv

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning från Göteborg
Åk E6 mot OSLO. När du kommer till Rödbomotet svänger du av till höger mot Säve (in på Kongahällavägen) Kör ca 2 km och strax efter Rödbo plantshop tar du av till vänster in på Tullare Hög (en grusväg). Kör rakt fram och längst in på den vägen finns en parkering där det står Fågelcentralen. Gå förbi det vita boningshuset och där ligger vår anläggning.

Vägbeskrivning från Hisingen
Åk Gamla Kongahällavägen genom Sävesamhälle. Ta av mot Kungälv, kör ca 6 km från Säve. Sväng höger in på vägen Tullare Hög (en grusväg). Kör rakt fram och längst in på den vägen finns en parkering där det står Fågelcentralen. Gå förbi det vita boningshuset och där ligger vår anläggning.

Vägbeskrivning från Trollhättan
Åk 45an mot Kungälv, åk över Jordfallsbron och kör mot Säve (ca 3 km). Sväng vänster in på vägen Tullare Hög(en grusväg). Kör rakt fram och längst in på den vägen finns en parkering där det står Fågelcentralen. Gå förbi det vita boningshuset och där ligger vår anläggning.


Ring innan ni kommer in med en skadad fågel till oss