Vill du bli volontär på fågelcentralen/Animals HOPE och bidra med din tid?

Fler och fler känner till Fågelcentralen vilket gör att trycket på verksamheten ökar i form av fler fåglar och fler telefonsamtal. Detta ökar behovet av fler resurser på plats. Vi söker därför volontärer som kan bidra med sin tid och kunskap för att driva vår förening framåt.
Du som söker skall dela vår värdegrund om att, hjälpa ett skadat djur oavsett art är att visa respekt för livet. Och att glädje och gemenskap är grunden för att vi tillsammans skall kunna bidra till att värna om djur, natur och varandra.

Fågelcentralens verksamhet är belägen på en gård mellan Göteborg och Kungälv. I en härlig lantlig miljö nära djur och natur.

Fågelcentralen har öppet året om, alla dagar i veckan.
Som volontär på Fågelcentralen arbetar du minst två fasta pass per månad, vardag eller helg.
Välkommen med din ansökan.

För mer information eller intresseanmälan mejla till,
volontar@animalshope.com.


Just nu söker vi:

Anläggningspersonal- Vill du mata fågelungar? Kvällar eller morgon. I denna roll hjälper du till med det dagliga arbetet på anläggningen som rör fåglarna.

Fastighetsskötare/Trädgård - I denna roll sköter du om vår inre och yttre miljö. Gräsklippning, plantering, beskärning mm. Arbetet är fritt och kräver att man kan arbeta självständigt och planera.

Webmaster-Funktion och uppdatering av våra hemsidor I denna roll bör du ha tekniska kunskaper och färdigheter i design och layout.

Märk din ansökan med vilket uppdrag du söker, vem du är och vad du kan bidra med.