Starta en insamling

Starta en insamling till förmån för våra vilda fåglar

Vi får ofta frågor från fågelvänner om de kan hjälpa till att samla in gåvor, marknadsföra vår organisation eller på annat sätt bidra med medel för vår sak och hur det kan organiseras. Här följer lite information som är bra att känna till.

Vi välkomnar varmt gåvor från alla engagerade – såväl privatpersoner som organisationer och företag. Du/ni får mycket gärna utföra insamlingsaktiviteter och nedan har vi listat de alternativ som finns för dig att stötta oss med.

Starta insamling på Facebook

Starta en insamling till förmån för Fågelcentralen på Facebook.

Kalender

Hjälp oss genom att beställa vår populära kalender – Vi är helt beroende av att få till en bra försäljning av vår årliga kalender. Perfekt julklapp till alla på ditt företag, till dina nära och kära eller till dig själv. Tema 2021 är, Våra vanligaste patienter.

Handla via sponsorhuset

Stöd Fågelcentralens arbete för vilda fåglar när du handlar på nätet

Handla via Sponsorhuset varje gång du shoppar saker på nätet, det tjänar både du och Fågelcentralen på. Sponsorhuset har avtal med över 600 nätbutiker, bland annat Hotels.com, CDON, Bokus, Apoteket, Animail, ZooPlus, Adlibris, InkClub och Booking.com.

Nästa gång du ska handla på nätet, gå till den nätbutiken du ska handla från via Fågelcentralens sida på Sponsorhuset. Sedan handlar du som vanligt från butikens hemsida. När du går via Sponsorhuset får du tillbaka en del av köpet i riktiga pengar. Pengarna du får tillbaka delas mellan dig och Fågelcentralen.

Så här kommer du igång

1. Registrera dig som medlem i Sponsorhuset HÄR eller ladda ner Sponsorhusets App på din mobil eller surfplatta.
2. Aktivera Handla Smart för din webbläsare på datorn HÄR. Då blir du påmind varje gång du besöker en butik som är kopplad till Sponsorhuset.